Wie ben ik?

Jurryt van der Gugten, JuWell, massage, massages,

JuWell Massages

Ik ben Jurryt van der Gugten (1980). In mei 2015 heb ik mijn praktijk JuWell Massages geopend. De naam JuWell Massages is een samenvoeging van Jurryts Wellness Massages. Bij het creëren van deze samenvoeging heb ik mij laten inspireren door het Engelse woord ‘jewel’ (juweel in het Nederlands). Dit sluit aan bij mijn visie op het menselijk lichaam: het is als een juweel en dat mag stralen! Zit iemand lekker in zijn vel, dan zie je dat ook aan zijn uitstraling.

Met mensen werken

Al sinds mijn jeugd wil ik met mijn handen werken én mensen beter maken. Mijn studie Medische Biologie en werk in laboratoria sloten daar aardig bij aan, maar niet genoeg. Masseren verenigt voor mij deze drijfveren wel helemaal met elkaar. Door diverse cursussen bij Stichting De Massageschool en door de jaren heen opgedane ervaring, weet ik dat masseren één van mijn grootste passies is. Daarom ben ik mijn eigen massagepraktijk gestart.

Massages voor iedereen

Ik wil massages graag voor iedereen bereikbaar maken. Ik ben van mening dat iedereen recht heeft op een stralend lichaam!