Klantervaringen

JuWell Massages stelt het zeer op prijs om ook jouw ervaring hier te kunnen tonen. Klik en laat hier jouw ervaring achter!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

JuWell Massages
Average rating:  
 10 reviews
 by Patrick
Welke massage?: Aquamarijn - nek-/schoudermassage

Jurryt van JuWell Massages weet de knopen te vinden en uit mijn lichaam te krijgen.
Effectief en de juiste kennis over het lichaam.
Je gaat hier ontspannen weg, iets wat niet altijd vanzelfsprekend is.

Dank je wel, Patrick, voor dit mooie compliment!

 by Enna
Welke massage?: Smaragd

Voor nek en schouderklachten ben ik inmiddels diverse malen door Jurryt gemasseerd.
Dit heeft duidelijke vermindering van de klachten gegeven. Zoals Jurryt mij heeft aangegeven kan massage veel doen, maar er is ook een stukje zelfverantwoording. Hij heeft hiervoor zeer bruikbare tips meegegeven die goed toepasbaar zijn in mijn drukke “werk” leven.
De rustige uitstraling van Jurryt en de prettige massage ruimte geven een fijn en ontspannen gevoel.

 by Luc de Bruijn
Welke massage?: Smaragd

Op een ongelukkig moment, met een nat pak van de regen, heeft Jurryt mij gemasseerd om de last van een zweepslag in de bil wat te verlichten. Met zijn deskundigheid en rust weet hij zo'n massage altijd tot een fijne ontspannende ervaring te maken.

 by Maarten
Welke massage?: Aquamarijn

Jurryt heeft verstand van zaken en weet precies aan te geven wat hij doet en wat het voor effect heeft. Hij weet de spanning merkbaar uit je lijf te halen. Daarom al meerdere keren bij Jurryt geweest. In de behandelkamer heeft hij dezelfde rust weten te brengen als die van hemzelf af straalt.

 by Nelleke
Welke massage?: Aquamarijn

Ik heb inmiddels een aantal nek/schoudermassages gehad bij Jurryt. Ik kwam bij hem i.v.m. een tinteling in mijn linkerarm die vanuit mijn schouder/nek kwam. Inmiddels is de tinteling nagenoeg weg. Top!

Wat mij vooral opvalt bij Jurryt is dat hij rustig is (een verademing) en ook zo te werk gaat. Hij legt uit wat hij gaat doen, weet snel de pijnplekken te vinden. Hij komt op mij als erg integer over. Ik voelde me snel op mijn gemak.

 by Rob
Welke massage?: Aquamarijn

Wederom bij Jurryt geweest voor een massage en wederom tevreden. Jurryt nam de tijd, zijn opbouw van de massage is goed en hij weet de pijnpunten feilloos te vinden. Een aanrader!

 by Wendy
Welke massage?: Aquamarijn

Inmiddels heb ik al meerdere (spier-)massages gehad van Jurryt. Tijdens een massage weet hij altijd feilloos de knopen te vinden, vaak nog eerder dan dat ik die aan kan geven. Jurryt neemt de pijnlijke spier onder handen samen met alle omliggende spieren. Na een massage heb ik altijd een diep ontspannen gevoel en ben ik veel beweeglijker. Ik durf oprecht te zeggen: een massage door de masseur van JuWell Massages is pure wellness voor lichaam en geest!

 by Judith
Welke massage?: Aquamarijn

Jurryt weet een heel prettige, rustige sfeer te creëren. Ik vind het heel bijzonder hoe snel mijn schouders zich ontspannen, zodra hij begint. Daarnaast weet hij feilloos alle spieren te vinden die vast zitten. Dat is soms wel pijnlijk, maar je loopt wel merkbaar soepeler naar buiten. Hij heeft echt gouden handen!

 by Arno
Welke massage?: Opaal

Rustige, eerlijke masseur met verstand van zaken. Bijzondere en pijnloze massage die nog dagen doorwerkte! Ook nog goede tips gekregen!

 by Rob
Welke massage?: Diamant groot

Onlangs ben ik bij JuWell Massages geweest en dat is mij uitstekend bevallen. Jurryt neemt de tijd voor de massage en legt bij elke handeling even kort uit wat hij gaat doen. De duur en opbouw van de massage is goed. Na afloop voelde ik mij dan ook heerlijk ontspannen. Ik kom graag nog eens terug.