Aanbod particulieren

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende massages die JuWell Massages aanbiedt.

Aquamarijn: Nek-/schoudermassage

Dit is de meest uitgevoerde spiermassage.
Stress wordt vaak letterlijk vastgezet in het nek-/schoudergebied. Vastzittende spieren in de nek kunnen veroorzakers zijn van hoofdpijn, tintelingen in de handen of vermoeidheid. Spiermassage in het nek-/schoudergebied brengt ontspanning diep in de spieren. Deze massage wordt altijd gegeven op de blote huid, terwijl je zit op een massagestoel.
Soms zijn meerdere behandelingen nodig om de spieren de ‘nieuwe’ ontspannen houding weer aan te laten nemen en de klachten volledig te laten verdwijnen. De oorzaak van de stress wordt door massage natuurlijk niet weggenomen, waardoor de klachten helaas ook weer terug kunnen komen.

Diamant: Ontspanningsmassage

Van deze massage worden twee varianten aangeboden: de grote Diamant van 60 minuten en de kleine Diamant van 30 minuten. Door middel van lichte aanraking en strijking over het lichaam neemt de doorbloeding van de huid toe, wat voor een ontspannend effect zorgt. Deze massage wordt altijd gegeven op de blote huid, terwijl je ligt op een massagetafel. Het is ook mogelijk een minder uitgebreide variant van de Diamant te krijgen terwijl je zit op een massagestoel.
Het bijzondere aan de ontspanningsmassage is het dieper doorwerkende effect ervan. Pure wellness voor lichaam en geest!

Opaal: Activerende massage

Deze massage is bij uitstek geschikt om je snel weer energiek te voelen. De gebruikte massagetechniek heet tapotage. De masseur ‘klopt’ op verschillende manieren op spieren in je rug en schouders. Hij varieert onder andere in snelheid en kracht. Dit zorgt voor een bijzondere sensatie in en extra doorbloeding van de spieren. De massage wordt meestal gegeven op de kleding, terwijl je zit op een massagestoel.

Robijn: Voetmassage

Je voeten dragen je het hele leven door en verdienen soms wat extra aandacht. Deze massage maakt de voeten los en zorgt zelfs voor ontspanning in de organen.
De Robijn is een mooie aanvulling op de kleine of grote Diamant uitgevoerd op de massagetafel.

Saffier: Handmassage

In je handen hoopt zich vaak spanning op door het veelvuldige en fijn motorische gebruik. Deze massage is een ontspanningsmassage puur gericht op de handen.
De Saffier kan goed gecombineerd worden met stoelmassages zoals de Aquamarijn.

Smaragd: Spiermassage naar keuze

De spiermassage is een verzameling van massagetechnieken die puur gericht is op de spier of spiergroep die voor klachten zorgt. Vaak is een groter gebied verantwoordelijk voor de klachten dan de pijnlijke spier alleen. De masseur van JuWell Massages pakt dan ook daadwerkelijk dit hele gebied aan. Deze massage wordt altijd gegeven op de blote huid, terwijl je ligt op een massagetafel of zit op een massagestoel.
Om volledig klachtenvrij te worden, zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Soms zijn ook aanvullende stappen gewenst, bijvoorbeeld verandering van houding. JuWell Massages helpt u daar graag bij!